TANNBLEKING

HJEMMEBLEKING

Misfarginger av en, eller flere tenner der vi antar at bleking kan ha en positiv effekt.

Vår klinikk tilbyr kun tannbleking som utføres hjemme. På forhånd må det gjøres en generell undersøkelse. Tannbleking kan ikke utføres på tenner med karies, dårlige fyllinger, emaljeskader eller generelle skader i tennene. Dette må behandles først. Deretter tar vi avtrykk og fremstiller blekeskinner. Ved utlevering av tannblekingsettet får du muntlig og skriftlig opplæring, samt info om forebygging av bivirkninger.  Bleking skal ikke gjøres av gravide og ammende.

Internbleking av misfargede rotfylte tenner

Rotfylte tenner blir av og til blå-grå misfarget. Det kan derfor være behov for bleking av estetiske grunner som ofte gir et vellykket resultat. Dette utføres på klinikken.

 

FJERNING AV OVERFLADISK MISFARGING

HVITERE TENNER MED AIRFLOW

Airflow fjerner overfladisk misfarging fra tennene.Tennene rengjøres med en blanding av pulver, trykkluft og vann som spyles på tennene. Resultatet blir et hvitere smil og renere tenner. Dette er en smertefri behandling, men noen kan oppleve ising i tennene under behandling. Behandlingen kombineres med fjerning av tannstein med scayler. Denne behandlingen utføres av vår tannpleier.Ta kontakt om du ønsker en rens!